Vennebyen – Nye bøker i Pickatale

Liker barna dine Vennebyen? Mange barn liker å leke rolleleker som politi og tyv, eller de elsker å leke at de kjører brannbil, sykebil eller andre utrykningskjøretøyer, mens de slukker branner, redder katter ned fra trær eller kjører pasienter til sykehuset. Når barn leker rolleleker, lærer de å løse problemer, koordinere, samarbeide og tenke kreativt. De lærer masse om seg selv og om verden rundt seg. Dette er viktig kunnskap å ta med seg videre i livet. Barna blir inspirert av det de ser rundt seg, og det er ikke så rart at en ulende politibil eller brannbil i full utrykning setter fantasien i sving hos barn! Fasinasjonen for utrykningsetatene, er en av grunnene til at Vennebyen kom til.

Vennebyen er en norsk animasjonserie for barn. Historien er skapt av politimannen Carl Christian Hamre. Det ligger masse Vennebyen-videoer tilgjengelig på YouTube, noen bøker finnes i bokhandlene rundt omkring i landet, og nå har vi gleden av å fortelle at det nå kommer flere historier om Vennebyen i form av interaktive bøker i Pickatale!

Vennebyen kommer snart
https://pickatale.no/pm/monthly/subscription/

I Vennebyen fokuserer de på grunnleggende verdier som vennskap, toleranse og samarbeid. Barna får møte karakterer fra utrykningsetatene slik som apen «Apa» i politiet, elefanten «Elfie» i brannvesenet, bjørnen «Ted» i ambulansetjenesten og mange flere morsomme figurer som barna lar seg fasinere av. Velkommen til et varmt og vennlig sted der dyr og mennesker lever sammen i harmoni! Kan du tenke deg noe finere?

Bøkene om Vennebyen blir snart tilgjengelig i Pickatale-appen, sammen med over 3000 andre titler. Her kan du også lese om noen av de mest populære titlene i appen akkurat nå.