De mest populære bøkene i Pickatale-appen

De fleste foreldre ønsker at barna deres skal lese bøker og bli gode til å lese, men hvordan får man til det? De færreste har massevis av spennende, nye bøker hjemme, og biblioteket er ikke alltid lett tilgjengelig. Dessuten kan det ofte være lettere å motivere barna til å lese hvis de kan gjøre det via en skjerm. Har du lyst til å finne ut om et månedsabonnement på lese- og lydbokappen Pickatale kan være en god investering?

Våre mest populære barnebøker

Lurer du på hva slags bøker du får tilgang til dersom du laster ned Pickatale-appen? Det kommer mange nye titler i appen hver uke. Her er et knippe av våre aller mest populære bøker denne vinteren.

Detektibyrå nr. 2-serien

Disse er våre aller mest leste bøker akkurat nå. Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 har blitt lansert i appen i løpet av vinteren, og utover våren forventer vi at 10 bøker til er på plass i Pickatale! Bøkene er skrevet av Jørn Lier Horst, som er stor både innen krim for voksne og barn! Her kan du lese litt om hvorfor Jørn Lier Horst mener at krimbøker hjelper barn å finne lesegleden.

Prøv Pickatale gratis i 30 dager! Send SMS med kodeord PICKATALE til 2186

Topp 10-serien

Topp 10-serien er populære både blant gutter og jenter, og også barn i de litt eldre aldersgruppene liker disse bøkene! Her kan barna lære mer om emner som interesserer dem! Bøkene finnes både på norsk og engelsk, så å introdusere barna for disse bøkene, er en kjempegod måte å «lure» inn litt engelsk-kunnskaper. Her kan de lese selv eller lytte til bøker om verdens tøffeste dyr, spennende steder i verden, historiske hendelser og mye mer.

Marvel-bøkene

Helt siden Marvel-serien ble lansert i appen i fjor sommer, har de ligget på topp 10 blant våre mest leste bøker! Mange av våre lesere lar seg rive med av de spennende historiene om superhelter som Spider-Man, Hulken, Iron Man og Captain America. Barn har alltid latt seg fascinere av superhelter! Bøkene retter seg mot barn i 3-8 års-alderen. Tekstene er lette å lese, men handlingen er fortsatt like spennende. Også disse bøkene finnes på både norsk og engelsk!

Serien om Nora

Nora-bøkene av Irene Marienborg ligger også alltid på topp 10-listen over populære barnebøker i Pickatale. Serien om Nora er egnet for de minste barna, og handler om lille Nora og hennes hverdag. Bøkene har fargerike bilder og lite tekst på hver side, så de er også velegnet for barn som øver seg på å knekke lesekoden.

Om du ikke allerede har et abonnement på Pickatale, kan du registrere deg her, https://pickatale.no/pm/monthly/subscription/ laste ned Pickatale-appen og prøve gratis i 30 dager.

For bare 89,- i måneden får du tilgang til over 3000 titler, og der finner du mange populære barnebøker som barna kan lese eller lytte til så mange ganger de vil.