Tilgjengelighet

Med Pickatale er barnas favorittbøker alltid tilgjengelig – uansett hvor dere befinner dere!

Tilgjengelighet - Med Pickatale er barnas favorittbøker alltid tilgjengelig – uansett hvor dere befinner dere!

Lesing skal være lystbetont, men det er ikke alltid like lett å motivere barnet til å ta fram en bok. Det er ikke alltid man husker å ta med en bok, og det er ikke alltid det passer å bære rundt på masse bøker. 

Med Pickatale får barnet tilgang til hundrevis av bøker, uansett hvor dere er. Her finner de blant annet Elias, Gråtass og alle de kjente Disneyklassikerne som Skjønnheten og udyret, Nemo og Cars.

Bøkene er tilgjengelig både online og offline, så barnas favorittbøker, og nye, spennende tekster, er alltid tilgjengelig. Uansett om dere er på reise, på hytta eller i bilen – bøkene er bare et tastetrykk unna. 

Lesetrening skal være morsomt for barnet og enkelt for foreldrene. All lesing teller – uansett om det er fra skjerm eller bok, tegneserie, avis eller magasiner. Det er viktig å lære og bli bekvem med å lese trykte tekster – men en bok er ikke lengre en tradisjonell, trykket bok. I vårt bibliotek er alle bøkene interaktive og inviterer barnet med inn. Alle ord kan klikkes og blir da lest høyt, alle bøker kan lyttes til som lydbok eller leses på vanlig måte. I tillegg vil det å navigere inne i appen, og velge bøker selv, bidra til å hjelpe barnet å utvikle digitale ferdigheter.

Article

Slik gir du barna lyst til å lese fra de er små

Lesing åpner døren til kunnskap og underholdning. Med Pickatale kan du lese eller lytte til hundrevis av barnebøker.

Les mer

Read article "Slik gir du barna lyst til å lese fra de er små"

Article

Gøyal lesetrening

Lesetrening skal være morsomt for barnet og enkelt for foreldrene. Derfor er tekstene våre tilpasset barnas alder og nivå.

Les mer

Read article "Gøyal lesetrening"

Article

Et helt bibliotek med interaktive bøker

Barn i dag er heldigitale. De er vant til å bruke skjerm, og all lesing teller – også på skjerm. Lesing skal være lystbetont og gøy.

Les mer

Read article "Et helt bibliotek med interaktive bøker"

Prøv Pickatale gratis!