Slik beholder dere husfreden i romjulen!

19 desember 2019

Julen er tiden for å samles rundt familiekos, god mat og avslapning. Men det er også en tid der vi tråkker oppå hverandre, og den ledige tiden kan resultere i barn som kjeder seg og foreldre som krangler. Gi heller barna en magisk lesestund, helt utenom det vanlige- og gå en harmonisk romjulstid i møte. 

Pickatale er en lese app som inneholder kjente og kjære titler fra Disney, populære skikkelser som Gråtass og Elias, og mye mye mer!

“Det er flust med bildebøker og eventyr for 3-åringen min der han kan bla og klikke selv, eller bli lest høyt for”, skriver en av foreldrene som har brukt appen.  Den nye norske lese- og lytteappen Pickatale blir rost av dem som har testet den. I Appstore har den totalt 4,4 rangeringer av 5 mulige.

Pickatale vekker leselysten og inspirerer til å lære!

Den store forskjellen mellom Pickatale og vanlige lydbøker, er at barna kan se på illustrasjonene og lese tekstene mens de følger med på teksten som utheves på skjermen, samtidig som de lytter til fortellerens stemme. Denne lydstøtten er en viktig faktor når det gjelder utvikling av leseferdigheter og barnas ordforråd. Den nye PISA-undersøkelsen avslører at norske ungdommer presterer dårlig i lesing. Grunnlaget til både leseglede og leselæring legges tidlig, og derfor er det viktig å finne hjelpemidler som Pickatale, som kan bidra til å tenne leselysten hos barna våre.

Prøv Pickatale gratis i 2 uker!

Få tilgang til over 1500 fargerike og inspirerende barnebøker!

I Pickatale appen kan du velge mellom kjente titler fra Disney som Frost, Donald, Mikke Mus, Ole Brumm. Og kjente skikkelser som Gråtass og Elias, Brillebjørn, Rive-Rolf, Masha og Mishka (fra barnetv) og mange spennende faktabøker. Appen gjør det enklere og rimeligere for barnefamilier å få tilgang til et stort antall bøker.

Alltid tilgjengelig

Det store digitale biblioteket er alltid åpent, både offline og online – perfekt når familien skal på juleferie, eller en tur på hytta. Pickatale er gode lese- og bokopplevelser er lett tilgjengelig for alle- når som helst og hvor som helst!

Test Pickatale gratis i julen

Er du nysgjerrig og vil teste Pickatale i desember? Nå kan du teste appen gratis i to uker, uten bindingstid eller andre forpliktelser. På denne måten kan du og barnet ditt utforske appen i fred og ro- en perfekt og avslappende familieaktivitet nå i julen. Gi barna en rolig lesestund i julen, det kan være et fint avbrekk for både store og små.

Månedsabonnement

kr. 89 per måned

kr. 89 / per måned

Gå videre
spar45%

Årsabonnement

kr. 589 Faktureres årlig (kr. 49 / måned)

kr. 589 / Faktureres årlig

(kr. 49 / måned)
Gå videre