Pickatale hylles på sosiale medier! “En trygg, lærerik og morsom app for kidsa!”

29 april 2020

Pickatale hylles av flere norske influensere på Instagram. De fått testet appen sammen med barna sine, og her kan du lese hva de synes:

Alexander Askildsen, @interiorspire på Instagram
“I disse hjemme tider trenger man fort litt ekstra for å holde barna opptatte 😅 Vi har fått testet appen Pickatale og la oss si det slik: jeg kan sette barna i sengen med hver sin ipad så leser appen bok for de mens jeg fikser voksenting 🤩 Elsker og å øve på lesing med barna mine og kommer til og fortsette med dette selv når hverdagen kommer tilbake til normalen☺️🌟Det er også en egen Quiz om bøkene som litt hjernetrim etter lesingen.. denne har ikke vi fått testet siden barna er litt unge men jeg tror det blir helt konge”

@ingridsvenske

Ingrid Svenske, @Ingridsvenske på Instagram
“Pickatale er en super app med over 2000 bøker for barn hvor man kan lytte til bøker med tekst og bilder, eller lese selv. Når du er ferdig å lese eller lytte til en bok kan du ta en quiz for å teste hvor mye av boken du husker. Dette syntes barna var stas. Appen er enkel for barna å navigere i og ble fort en hit her hjemme. I tillegg synes vi foreldre det er et stort pluss at tiden barna bruker på apper på ipaden er trygg og lærerik.”

@mammatil_3

Birgithe Skrøvje, @mammatil_3 på Instagram
Pickatale er en super app med over 2000 bøker hvor man kan sitte sammen og lytte til en god bok og følge med på teksten , eller man kan lese selv. Du kan også trykke på tingene på bildene, så kommer det opp hva det er, feks bolle, egg, gulv osv… Når du er ferdig med å lese/lytte kan du ta en Quiz og teste deg selv om hvor mye du husker. Dette synes mine 3 var veldig gøy!
Du kan selv velge kategori og alder slik at bøkene blir tilpasset ditt barn😊📚
Mine barn synes denne appen var helt super og vi har brukt den både til lekser, i bilen og en lærerik lesestund i sammen 💕”

Vil du også la barna teste Pickatale? Send sms PICKATALE til 2186 for 14 dager gratis!🤩

@tvillingfrue

Sara Thornblad, @tvillingfrue på Instagram
Endelig har vi funnet en trygg, lærerik og morsom app til kidsa.
Pickatale har over 2000 bøker til barn, så her finnes det noe till hver alder og smak. Her kan du følge med på texten, se på bilder og avslutte hver bok med en quiz for å se hvor mye du kommer husker fra boken 🤍 Viste du forresten att 80% av vårt ordforråd kommer fra tryckt tekst?! 📝

Linn Stangstuen, @linnceline på Instagram
“Kornelius har lastet ned appen Pickatale på IPaden. En app med mange, mange forskjellige lydbøker for barn😍 Supert i disse hjemmesider. Favoritten hittil er Pulverheksas Påskekrim! På slutten av hver bok, kan man ta en quiz som oppsummerer hva du har lest/hørt.
Morsomt for både store og små😍👏🏼”

Mette Jakobsen, mettejakobsen på Instagram
“Hvor deilig er det ikke å ligge i hengekøya i fri natur å høre på en god lydbok 🤩 Pickatale er en fantastisk lydbokapp for barn der de kan lytte,lese og se 💛 lærerik og gøy lesing for barn som er gøy 📚”

Vil du også teste ut Pickatale? Nå kan du få Pickatale gratis i to uker🤩 Følg stegene under:

Steg 1 av 2

Prøv gratis i 14 dager!

 

  • Norges eneste lese- og lydbokapp for barn
  • Frost 2, Toy Story 4, Rive-Rolf, Brillebjørn-serien og andre barnefavoritter
  • Stort utvalg fra Disney, Aschehoug, Gyldendal, Buster Nordic og mange fler
  • Deretter 89 kroner i måneden
  • Ingen bindingstid, avslutt når du vil