Neste generasjons barnebøker


Pickatale er en interaktiv lese- og lydbokapp som vekker barns kjærlighet til lesing og inspirerer til læring. Med Pickatale får barna tilgang til et stadig voksende bibliotek som inneholder over 2000 berikede digitale bøker. Alle bøkene kombinerer lyd, tekst og illustrasjoner.

Appen gjør det enklere og rimeligere for norske barnefamilier å få tilgang til et mangfold av bøker. For kun kr 89,- pr. måned kan en familie opprette fire ulike profiler Kombinasjonen av lyd, tekst og interaktive illustrasjoner gjør det lettere for barna å engasjere seg og mestre lesingen.

Test appen her!

Vår norske gründer Sigbjørn Dugal er bosatt i Bejing, og ville gi sine egne barn muligheten til å lese flere bøker, men ble overrasket over hvor utilgjengelig og dyrt barnebøker på nett er. Det inspirerte ham til å starte Pickatale.

Det finnes så mange apper for barn der ute, men vi ser at mange er avhengighetsskapende uten noen form for læringsverdi. Dette ville vi gjøre noe med, så vi skapte en app for å utvikle leselyst og leseglede hos barn.

Tilgjengelig og trygt


Vår gründer Sigbjørn Dugal lot seg inspirere av dagens måte å kjøpe musikk og underholdning på da han fikk ideen om Pickatale. Appen er et omfattende bibliotek med interaktive barnebøker som er digitalisert, slik at alle ord, bilder og illustrasjoner er klikkbare. I tillegg er flere av bøkene lest inn av kjente og kjære skuespillere. Dette gir barna mulighet for å oppleve bøkene på nye og spennende måter.

Med Pickatales unike app ønsker vi å tilgjengeliggjøre barnebøker på en positiv og trygg måte. Vi synes det skal være enkelt å få tilgang på god litteratur til barn.

Gutten vår har en genuin interesse for innholdet i appen. Han er glad i det. Vi er mer positive til dette enn til spill-apper. Det er også en bidragsfaktor på å lære seg å lese.
Alf (Pappa)

Teamet

Sigbjørn Dugal
Gründer
Espen Viskjer
CEO og pressekontakt
James Tavendale
Innholdsdirektør
Christian Uribe
Produktsjef
Jørgen Røvig
Markedsdirektør
Bartosz Pydziński
Utviklingssjef. Daglig leder Wroclaw kontoret
Sanja Gogova Kochishki
Daglig Leder -
Makedonia kontoret