Vår misjon er at barn skal lese mye mer!

Klikk her og la barna lese!
Les
Les boken selv
Lytt
Få boken lest for deg
Lær
Lesing er nøkkelen til all videre læring

Pickatale er barnas nye, helt egne, interaktive lese &- lydbokapplikasjon. Våre interaktive bøker bringer underholdning og læring sammen, slik at barnet ditt kan utvikle leselyst og oppleve leseglede.

Det som skiller Pickatales lydbøker fra andre lydbøker, er at barna kan se på illustrasjoner og lese tekstene mens de følger hvert ord. Ordene utheves på skjermen samtidig som fortellerstemmen leser. Denne lydstøtten kan være en god hjelp for utvikling av leseferdigheter og barnas ordforråd.

Nøkkelen til leseglede er tilgang på bøker barna liker. For å bli en god leser trenger barn å øve, men det skal helst være lystbetont og gøy. Det viktigste du som forelder kan gjøre er å legge til rette for og oppmuntre barnet ditt til å lese. Barna våre utforsker sin verden i den digitale tidsalder, og trenger at vi møter dem der de er. Pickatale appen distribuerer litteratur for barn på en helt ny måte, og tilgjengeliggjør et stort utvalg bøker til en overkommelig pris.

Målet vårt er å sørge for at gode bokopplevelser er lett tilgjengelig for alle barn – når som helst og hvor som helst.

Sønnen min bruker den hver kveld. I går var han dypt konsentrert da han lå og hørte på faktabøker om løven og hvithaien :-)
Anette (Mamma)

Engasjer deg i lesingen!

Involvering og engasjement fra deg som mor eller far er viktig når barna skal gjennom de første årene med lesetrening. Pickatale er et verktøy som kan gjøre prosessen enklere og mer lystbetont for hele familien. Når den daglige lesetreningen er en del av hjemmeleksene som skal klemmes inn mellom middag og aktiviteter, kan appen fungere som en forlenget arm.

Appen distribuerer litteratur for barn på en helt ny måte. Målet vårt er å sørge for at gode bokopplevelser er lett tilgjengelig for alle barn – når som helst og hvor som helst.

Med Lytt&Les-appen vår får du det beste fra to verdener: Interaktive bøker som både kan leses og lyttes til, med mulighet til å trykke på bildene for gode beskrivelser. Flotte bilder og fargerike illustrasjoner gjør lesetreningen til en fest, og det lukkede universet er et trygt sted der barna kan utforske bøker på egenhånd.

Appen gjør lesingen mer lystbetont og mindre ”traurig” for sønnen min på seks år. Han hører på lydboken mens han følger med på ord og lyder. Han er veldig fornøyd med det han får i appen og trenger ikke flere lydbokapper.
Frank (Far til tre)

Biblioteket vårt er tilgjengelig både offline og online – favorittboken er alltid bare et tastetrykk unna. Pickatale ønsker å revolusjonere måten vi publiserer og kjøper litteratur til barn på, slik som Netflix har endret markedet for film og serier. Vi vil utvikle nye måter å distribuere barnebøker på, slik at gode bokopplevelser blir lett tilgjengelig for alle.