La barna oppleve leseglede med Spiderman

10 juni 2020

Endelig er tre av Marvel-bøkene tilgjengelig i Pickatale, så nå kan barna dine oppleve Marvel-universet hvor som helst! Ta dem med på et eventyr mellom galakser med Captain Marvel, bli med Spiderman på jakt etter kjeltringer og følg Thors utrolige reise fra Valhall til jorda. 

Den første utgivelsen fra Marvel Comics kom allerede i oktober 1939. Salgstallene økte i takt med superheltene som ble skapt. På 40 og 50-tallet var Marvel Comics det største tegneserieforlaget i verden, og i 1962 ble den aller første utgaven av Spiderman utgitt, skapt av Stan Lee. I dag finnes det utallige historier om forskjellige superhelter med ulike superkrefter. For første gang i Norge kan du nå oppleve det episke innholdet fra Marvel-bøkene i et digitalt univers for barn, i lese- og lytteappen Pickatale.  

“Innholdet er unikt siden dette er første gang disse bøkene er oversatt til norsk, dansk og svensk. Vi ønsket Marvel-bøkene fordi det er verdens største underholdnings franchise, men også fordi skaperne bak Marvel-universet brenner for god historiefortelling, og karakterene har blitt elsket i flere tiår. Dette er tidløst innhold som treffer både barn og voksne”, sier James Tavendale, innholdsansvarlig i Pickatale. 

Send SMS PICKATALE til 2186 for å teste 14 dager gratis!

Et digitalt univers med superhelter for både gutter og jenter 

Bøkene som lanseres nå er Spiderman, Thor og Captain Marvel. Spiderman og Thor er blant Marvel-universets mest populære karakterer, og figurer som mange av oss har vokst opp med. James forklarer at de valgte å ta med Captain Marvel slik at jenter også skal få muligheten til å lese om og engasjere seg i en kvinnelig superhelt. Med Pickatale kan du velge å både lese bøkene, eller få dem lest høyt. Siden ordene i lese- og lytteappen utheves mens teksten leses, er det lett for barna å følge historien. 

©TM Marvel Entertainment LLC

La barna bli kjent med dine superhelter

Bøkene er spesielle fordi de retter seg mot barn i 3-8-års alderen, noe som gjør det utrolige Marvel-universet tilgjengelig for yngre fans. Teksten er forenklet, men handlingen er fortsatt like spennende, gjenkjennelig og aktuell! La de yngste barna lytte til fortellingene og følge bildene, mens de eldre barna kan lese og oppleve handlingen.

“Vi både håper og tror at Marvel-bøkene kommer til å bli veldig populære, akkurat som Marvel filmene har engasjert fans i alle aldre over hele verden. La barna dine bli kjent med dine superhelter!”, oppfordrer James.

Send SMS PICKATALE til 2186 for å teste 14 dager gratis!