Hold lesingen ved like i sommer

29 juni 2020

Hjemme hos blogger Anja Johansen har lese- og lydbokappen Pickatale blitt en favoritt ved frokostbordet hver morgen. I august starter datteren på skolen, og i sommer skal Pickatale få bli med på bilturen, på solsengen og på hytta. På den måten blir hun godt rustet til første skoledag i august. 

Blogger Anja Johansens datter gleder seg til å starte på skolen i august. Hun elsker å lese bøker, og nå bruker hun Pickatale hver morgen ved frokostbordet. Lese- og lydbokappen har allerede økt leselysten til seksåringen.

«Hun er veldig glad i å lese, og mestrer lesing godt. Hun begynte tidlig å vise en stor interesse for bøker, og med Pickatale motiveres hun til å lese enda mer, siden hun kan velge mellom mange ulike bøker. Jeg synes lese- og lydbokappen er et kjempeflott tilbud til barn, med et stort utvalg av bøker og serier. Med Pickatale er jeg trygg på at lesingen aldri blir kjedelig», sier Anja Johansen. 

Send SMS PICKATALE til 2186 for å teste 14 dager gratis!

Blogger Anja H. Johansen.

Med Pickatale holder hun lesingen ved like i sommer

I lese- og lydbokappen Pickatale får hun tilgang til et stort digitalt bibliotek med over 2000 norske og engelske bøker. Alle barnebøkene i det lekne og fargerike universet, har klikkbare sider, og en karaokefunksjon som gjør at ordene som leses opp blir uthevet. Nå som sommeren står for tur tenker familien Johansen å ta med seg alle bøkene på ferie. Hun holder dermed lesingen ved like, og blir godt forberedt til skolestart i august. 

«Hun har blitt veldig glad i appen fordi den fyller hennes interesser og ønsker innenfor filmer og bøker. Favorittene akkurat nå er faktabøker om universet. Lillesøster på 1 ½ år har ikke brukt den ennå, men jeg tipper Brillebjørn er veldig aktuell», sier Anja.  

Bidrar til økt konsentrasjon og bedre læring

Lesing er viktig for barnas utvikling og videre læring på skolen, og jo flinkere de blir til å lese, jo mer motiverende vil lesingen bli. Karaokefunksjon kan bidra til å både vekke leselysten, men også til læring og rettskriving. Anja synes Pickatale har en positiv innvirkning på både leselyst og evne. 

«Vi har allerede begynt å bruke den hver morgen når hun spiser frokost- mest fordi hun selv ønsker å fortsette der hun slapp fra kvelden før. I sommerferien blir det fint å ta med Pickatale på bilturen, i solsengen, på stranden og på hytta. Vi kommer også til å bruke den på sengekanten hver kveld. Pickatale bidrar til å trigge lesingen, og et ønske om å mestre enda mer enn det hun allerede kan», sier Anja.

Pickatale bidrar til å gjør barna skoleklare

Mandag 17. august står tusenvis av spente seksåringer klare med splitter nye sekker, i skolegårder rundt omkring i hele landet. Blant dem er Anjas datter, som gleder seg til en helt ny hverdag på skolen. Takket være Pickatale kan hun føle seg litt tryggere på lesingen, siden hun skal lese mange bøker i sommer. 

«Hun er en utrolig utadvendt og trygg person, så vi har ingen bekymringer om en ny hverdag med skole. Jeg synes Pickatale er et veldig aktuelt og fint tilbud for barn som skal begynne på skolen i år». 

Send SMS PICKATALE til 2186 for å teste 14 dager gratis!