Gled deg – Nå er den andre trilogien av Star Wars tilgjengelig

14 mai 2020

Det er mange Star Wars fans der ute! Etter at Pickatale lanserte den første trilogien har responsen vært enorm. Den første boken i trilogien “Et nytt håp” var Pickatales mest leste bok i lanseringsuken. Nå kan hele familien glede seg til å ta et dypdykk inn i den fenomenale historiefortellingen i trilogi 2. 

I 1977 gikk den aller første Star Wars filmen, “Et nytt håp” på kinoer over hele verden, og siden den gang har Star Wars-universet vokst seg enormt stort, og omfatter både filmer, videospill, romaner og tegneserier. Nå kan du dykke ned i trilogi 1 og trilogi 2 av de sensasjonelle Star Wars bøkene for første gang i et digitalt univers for barn, i  lese- og lytteappen Pickatale. Få med deg starten av Star Wars-sagaen og den fantastiske bakhistorien til Anakin Skywalker. 

“De tre bøkene i den andre trilogien av Star Wars skildrer Anakins episke fall til den mørke siden, utslettelsen av Jedi og imperiets gjenoppståelse. For Star Wars-fans blir det ikke bedre enn dette, når det gode og det onde kolliderer i et slag av galaktiske proporsjoner” – sier James Tavendale, innholdsansvarlig i Pickatale. 

Unikt innhold i Norge 

Pickatale blir den i Norge som kan tilby det unike innholdet fra Star Wars bøkene på norsk. Dette er en del av en større avtale som Pickatale har gjort med Disney, som vil bringe både Star Wars og Marvel superheltene til Pickatale. Nå er også den andre trilogien tilgjengelig med bøkene “Den skjulte trussel”, “Klonene angriper” og “Sithene tar hevn”. Den første trilogien ble lansert 4. mai, som er den internasjonale Star Wars dagen, og responsen har vært enorm. Etter hvert kommer det over 50 bøker inn i appen, og for mange av disse bøkene er det første gang de presenteres på norsk, svensk og dansk.

«Nå kan vi tilby leserne våre en digital dør inn i Star Wars universet, for første gang i denne formen. Selv om noen av bøkene har vært oversatt til norsk før, så snakker vi nå om helt nye versjoner med flotte og engasjerende illustrasjoner, og ikke minst i digital form. Dette er stort for oss», sier James Tavendale, innholdsansvarlig i Pickatale.

Vil du få tilgang til Star Wars universet i nytt digitalt format? Send sms PICKATALE til 2186 for å teste 14 dager gratis!

Historier som passer for alle

Det er ikke uten grunn at Star Wars har tusenvis av dedikerte tilhengere over hele verden, og at filmene har fengslet generasjoner. De episke historiene er tidløse og engasjerende- med hjerte og sjel. Selv om handlingen foregår i en galakse langt borte, så kan hvem som helst kjenne seg igjen i handlingene. Med Pickatale kan du velge å både lese bøkene, eller få dem lest høyt. Siden ordene i lese- og lytteappen utheves mens teksten leses, er det lett for barna å følge historien.


Steg 1 av 2

Prøv gratis i 14 dager!

 

  • Norges eneste lese- og lydbokapp for barn
  • Frost 2, Toy Story 4, Rive-Rolf, Brillebjørn-serien og andre barnefavoritter
  • Stort utvalg fra Disney, Aschehoug, Gyldendal, Buster Nordic og mange fler
  • Deretter 89 kroner i måneden
  • Ingen bindingstid, avslutt når du vil