Gi barna leseglede med Star Wars

Star Wars engasjerer folk i alle aldersgrupper, og den tidløse handlingen er like aktuell for en sjuåring som en syttiåring. Endelig har de episke historiene blitt utgitt som illustrerte barnebøker i Pickatale, så nå kan hele familien hengi seg til det spektakulære Star Wars universet hjemme i sofakroken. 

I 1977 gikk den aller første Star Wars filmen, “Et nytt håp” på kinoer over hele verden. Filmen ble en kassasuksess med en totalomsetning på 775,4 millioner dollar i billettinntekter. En trofast gruppe med fans ble født, og siden den gang har Star Wars-universet vokst seg enormt stort, og omfatter både filmer, videospill, romaner og tegneserier. Filmene har i dag fått kultstatus, og nå kan du dykke ned i de sensasjonelle bøkene for første gang i et digitalt univers for barn, i  lese- og lytteappen Pickatale. 

«Star Wars universet er et kjærkomment tilskudd til vårt allerede rike bibliotek av interaktive lesbare lydbøker, som gir barn både læring og underholdning på samme tid. Vi vet at om barn bare leser noen få minutter hver dag, så gir det positive ringvirkninger i alle fag gjennom hele utdanningsløpet. Da er det viktig med innhold som gir leseglede, som Star Wars vil bidra til for svært mange barn» – sier daglig leder i Pickatale, Espen Viskjer

Unikt innhold i Norge 

Pickatale blir den i Norge som kan tilby det unike innholdet fra Star Wars bøkene på norsk. Dette er en del av en større avtale som Pickatale har gjort med Disney, som vil bringe både Star Wars og Marvel superheltene til Pickatale. Nå er det den første trilogien som blir tilgjengelig med bøkene “Et nytt håp”, “Imperiet slår tilbake” og “Jediridderen vender tilbake”. De lanseres på mandag 4. mai, som er den internasjonale Star Wars dagen. Etter hvert kommer det over 50 bøker inn i appen, og for mange av disse bøkene er det første gang de presenteres på norsk, svensk og dansk.

Star Wars trilogien

«Nå kan vi tilby leserne våre en digital dør inn i Star Wars universet, for første gang i denne formen. Selv om noen av bøkene har vært oversatt til norsk før, så snakker vi nå om helt nye versjoner med flotte og engasjerende illustrasjoner, og ikke minst i digital form. Dette er stort for oss», sier James Tavendale, innholdsansvarlig i Pickatale.

Vil du få tilgang til Star Wars universet i nytt digitalt format?

Send sms PICKATALE til 2186 for å teste gratis i 14 dager!

Historier som passer for alle

Det er ikke uten grunn at Star Wars har tusenvis av dedikerte tilhengere over hele verden, og at filmene har fengslet generasjoner. De episke historiene er tidløse og engasjerende- med hjerte og sjel. Selv om handlingen foregår i en galakse langt borte, så kan hvem som helst kjenne seg igjen i handlingene. Med Pickatale kan du velge å både lese bøkene, eller få dem lest høyt. Siden ordene i lese- og lytteappen utheves mens teksten leses, er det lett for barna å følge historien.

Slik ser det ut!

«Dette er tidløse historier som appellerer like mye til foreldre som til barn i alle aldre. Handlingen engasjerer både sjuåringen og bestefaren på sytti, fordi det er veldig relaterbart. Mange vil nok også like å dele historien med barna sine, og med Pickatale kan man kose seg med lesestunden sammen,» sier James.

Steg 1 av 2

Norges eneste lese og lydbok app kun for barn

· Eksklusivt innhold fra norske forfattere
· Star Wars, Marvel, Frost, Brillebjørn og mange andre barnefavoritter
· Prøv gratis i 14 dager, deretter kun 89,- pr. måned, ingen bindingstid
· Inntil 4 profiler på samme abonnement
· Terningkast 5 i Dagbladets test av lydbøker (februar 2020)