Gla’nyhet! Bøkene om Bendik og monsteret finner dere nå i Pickatale-appen!

April 5, 2019

Bøkene handler om Bendik som en dag oppdager et monster under sengen sin. Målet for monstre under sengen er at barn skal tisse på seg av skrekk.

Arne Svingen - Bendik og Monsteret

Problemet er at monsteret ikke liker å skremme folk. Han blir nesten litt redd selv. Og han kan ikke komme hjem uten å ha skremt noen.

Det er korte, illustrerte historier og passer for barn fra fem år og oppover.  Titlene er «Bendik og monsteret under sengen», «Bendik og monsteret tar igjen» og «Bendik og monsteret går under jorden». Bøkene er illustrert av Jens Kristensen.

Arne Svingen - Bendik og Monsteret

Film
Regissør Frank Mosvold fikk støtte fra Filminstituttet til å lage tegnefilm av historien om Bendik og monsteret. Mosvold er også mannen bak tegnefilmene om Hubert. Den første Bendik og monsteret-filmen ble en ti-minutters animasjonsfilm som hadde kinopremiere i januar 2014 og har blitt vist på NRK Super en rekke ganger de siste årene. Filmen er også deltatt på 50 filmfestivaler og har vunnet fem priser, blant annet publikumsprisen på Palm Springs International Short Film Festival og publikumsprisen på Fredrikstad animasjonsfestival. Den er solgt til 57 land, blant annet Tyskland, Nederland og Frankrike.

Vi er så glade for å ha Arne Svingens spennende bøker om Bendik og monsteret i Pickatale-appen, nå kan barna virkelig kose seg med disse herlige historiene. De kan lese de selv eller høre på lydbok.

Du finner Pickatale appen på Google Play og AppStore

Arne Svingen

Arne Svingen debuterte som forfatter våren 1999 med romanen Handlingens mann som fikk gode kritikker og ble oversatt til tysk. Hans andre voksenroman, Stereo, utkom høsten 2000.

Arne Svingen har profilert seg sterkt som barnebokforfatter. Mange av barne- og ungdomsbøkene hans har også blitt store suksesser. Kanskje særlig thrilleren Tause skrik(2001) som har kommet i svært mange opplag gjennom årene og kom i en egen jubileumsutgave i 2011.

Dere finner Pickatale-appen i AppStore og Google Play!

Du finner Pickatale appen på Google Play og AppStore