Neste generasjon barnebøker.

Pickatale er en interaktiv lese- og lydbokapp som vekker barns kjærlighet til lesing og inspirerer til læring. Med Pickatale får barna tilgang til et stadig voksende bibliotek som inneholder over 1 250 berikede digitale bøker. Alle bøkene kombinerer lyd, tekst og illustrasjoner.

Appen gjør det enklere og rimeligere for norske barnefamilier å få tilgang til et mangfold av bøker. For kun kr 89,- per måned kan èn familie opprette fire ulike profiler Kombinasjonen av lyd, tekst og interaktive illustrasjoner gjør det lettere for barna å engasjere seg og mestre lesingen.

Vår gründer Sigbjørn Dugal, en nordmann bosatt i Bejing, ville gi sine egne barn muligheten til å lese mer bøker, men ble overrasket over hvor utilgjengelig og dyrt barnebøker på nett er. Det inspirerte ham til å starte Pickatale.

Det finnes så mange apper for barn der ute, men vi ser at mange er avhengighetsskapende uten noen form for læringsverdi. Dette ville vi gjøre noe med, så vi skapte en app for å utvikle leselyst og leseglede hos barn.

Tilgjengelig og trygt

Med Pickatales unike app ønsker vi å tilgjengeliggjøre barnebøker på en positiv og trygg måte. Det skal være enkelt å få tilgang på god litteratur til barn – og vår gründer Sigbjørn Dugal lot seg inspirere av dagens måte å kjøpe musikk og underholdning på, da han fikk ideen om Pickatale. Appen er et omfattende bibliotek med interaktive barnebøker. Bøkene er digitalisert i den form at alle ord, bilder og illustrasjoner er klikkbare. I tillegg er flere av bøkene lest inn av kjente og kjære skuespillere. Dette gir mulighet for å kunne oppleve bøkene på nye og spennende måter.

Gutten vår har en genuin interesse for innholdet i appen. Han er glad i det. Vi er mer positive til dette enn til spill-apper. Det er også en bidragsfaktor på å lære seg å lese.
Alf (Pappa)

Teamet

Sigbjørn Dugal
Gründer
Erik Harrell
CEO
James Tavendale
Innholdsdirektør
Christian Uribe
Produktsjef
Bartosz Pydziński
Utviklingssjef. Daglig leder Wroclaw kontoret
Sanja Gogova Kochishki
Daglig Leder -
Makedonia kontoret