5 gode grunner til å teste Pickatale i vinterferien

5 februar 2020

Snart står en etterlengtet vinterferie for tur. For skolebarna er det viktig å holde lesingen ved like, og for de yngre kan det være deilig med en koselig lesestund. La barna derfor roe ned etter all utelekingen med en app som stimulerer til lesing, læring og underholdning. L

Her er 5 gode grunner til å teste den nye lese- og lydbokappen Pickatale i ferien

Appen hylles av brukerne

Den nye norske lese- og lydbok appen berømmes av dem som allerede har tatt den i bruk. I appstore har appen hele 4,4 stjerner av 5 mulige.

”Det er et stort utvalg av bøker for min 4-åring der jeg kan velge å selv lese for han, eller få det lest opp hvor han kan følge nøye med på teksten som blir uthevet. Det finnes også mange spennende titler for vår 8-åring, og han er spesielt opptatt av faktabøkene. Han har dessverre en tendens til å bruke litt for mye tid på ipad-spill så dette er et fantastisk alternativ, skriver en mor som har testet appen.”

Binder læring og underholdning sammen

Den store forskjellen mellom vanlige lydbøker og Pickatale er at bøkene våre er digitalisert i den form at alle ord, bilder og illustrasjoner er klikkbare. Du kan regulerer hastigheten selv, sette appen i nattmodus og benytte deg av karaokefunksjon hvis du ønsker det. Karaokefunksjon er en viktig faktor både når det gjelder utvikling av leseferdigheter og ordforråd. Nylig er Quiz lansert i appen, noe som gjøre det ekstra underholdene å få med seg detaljer i bøkene.

Du får tilgang til over 2 000 digitale bøker på norsk og engelsk

Hos Pickatale kan du velge blant populære titler som Frost, Brillebjørn-serien, Brannmann Sam og Rive-rolf, for å nevne noen. I tillegg finner du populære faktabøker og quizer. Bøkene er også lest inn av kjente og kjære skuespillere, som Nils Ole Oftebro og Mari Maurstad. Appen gjør det enklere og mer prisgunstig for barnefamilier for å få tilgang til et stort antall bøker, til prisen av en.

Pickatale er tilgjengelig 24/7

Målsetningen med Pickatale er å sørge for gode leseopplevelser, som skal være tilgjengelige for alle – når som helst og hvor som helst. Biblioteket er tilgjengelig både online og offline – perfekt når familien er på reisefot.

Du kan teste kostnadsfritt – uten bindingstid

Blir du nysgjerrig og vil teste Pickatale i februar? Nå kan du teste to uker gratis, helt uten bindingstid i prøveperioden. Dette gir deg og barnet ditt muligheten til å teste appen i ro og mak – en perfekt aktivitet i vinterferien

Blir du og barna nysgjerrig? De to første ukene prøver du gratis – uten bindingstid